Laser Triodental

Categorie: Materiale pentru cabinete stomatologice
 
Prezentare: Suntem o societate relativ nou intrata pe piata distribuitorilor de consumabile si produse pentru domeniul stomatologiei. Cu toate acestea, am reusit inca de la inceput sa ne impunem in piata prin profesionalismul agentilor nostri, prin calitatea servirii si prin modul simplu in care am acoperit nevoia stomatologilor cu o oferta relevanta la preturi rezonabile.

Consideram ca este important sa identificam nevoile reale ale cabinetelor si sa le acoperim cu promptitudine, cu transparenta si profesionalism. in acest fel am reusit sa punem bazele unei retele de agenti al caror rol nu este doar acela de a vinde anumite produse, cat mai ales de a fi aproape de fiecare client al nostru si de a-l ajuta prin sfaturi pertinente si punandu-i la dispozitie o oferta cat mai complexa.

Societatea noastra ofera servicii de tipul:
– Livrare “door-to-door”, prin agenti proprii de vanzari sau prin curierat rapid
– Vizite constante la clientii nostri pentru a veni cu promptitudine in ajutorul acestora atunci cand identificam o nevoie de produse specifice
– Aprovizionare eficienta si fara sincope, pentru a aduce produsele solicitate de stomatologi in cel mai scurt timp din depozite in cabinetele medicale

In acest fel ne aducem contributia la ridicarea standardelor de calitate si performanta in domeniul serviciilor stomatologice din Romania.
 
Adresa: Cladirea Cepromin, nr. 111, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0723 202 639
Site internet: lasertriodental.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On