Lasardo Gioielli

Categorie: Ceasuri
 
Prezentare: Lasardo Gioielli importa si distribuie ceasuri barbatesti si dama la preturi promotionale. Toate produsele noastre beneficiaza de garantie si intrunesc cele mai sofisticate gusturi ale clientilor. Ceasurile distribuite de firma noastra sunt de calitate exceptionala cu un design deosebit. Lasardo Gioielli importa si distribuie ceasuri barbati si ceasuri femei, marca: Romanson, Guess, Mark Maddox, Boccia la cele mai atractive preturi.

Suntem unici importatori si distribuitori ai brandurilor italienesti de ceasuri VABENE si THINK POSITIVE, care isi fac loc incet, dar sigur in preferintele clientilor mai sofisticati, impresionand prin design, culori si creativitate.

De asemenea, magazinul nostru va tine la curent cu moda italieneasca, importand din Milano si distribuind in tara, impresionante bijuterii din argint 925 rodiat, lucrate impecabil.

Incercam sa aducem un suflu nou pe piata deja existenta a bijuteriilor si ceasurilor, parasind zona “sigura” a brandurilor deja consacrate, incercand sa surprindem prin originalitate si bun gust.
 
Adresa: Calea Vitan 55-59, Bucuresti Mall parter, Bucuresti
Telefon: 0722 192 326
Site internet: lasardo.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On