Klima Point

Categorie: Electronice si electrocasnice
 
Prezentare: Klima Point va pune la dispozitie o gama variata de aparate aer conditionat clasice sau cu inverter, impreuna cu serviciile noastre de consultanta, montaj si intretinere oferite de cei mai buni specialisti. Experienta indelungata ne-a invatat ca piata aparatelor de acest gen este in continua expansiune, motiv pentru care noi facem tot posibilul sa multumim clientii prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate, diversitate si noutate.

De la noi puteti achizitiona aparate de tip: Inverter, caseta, multi split, ON/OFF sau duct, la cele mai bune preturi de pe piata. In plus, aveti garantia calitatii datorita producatorilor de top pe care i-am ales, produsele lor fiind printre cele mai performante. In functie de preferintele si bugetul dumneavoastra, veti putea alege aparate de aer conditionat de la Ariston, Airwell, Daikin, Chigo, Gree, Electrolux, Fujitsu, Hitachi, Osaka, LG, Sharp, Samsung, Yamato si multi alti producatori.

Desi citeriul principal pe care majoritatea clientilor se bazeaza atunci cand vor sa achitioneze aparate de aer conditionat este pretul, persoanele interesate ar trebui sa mai tina cont si de alti factori. Asadar, aparatul trebuie sa aiba in primul rand o capacitate adecvata incaperii unde va fi montat, iar pentru aceste informatii va stau la dispozitie specialistii nostri. In plus, va sfatuim sa nu achizitionati un aparat foarte puternic pentru climatizarea intregii locuinte, intrucat acesta nu va fi eficient in aceste conditii.
 
Adresa: Str. Raul Doamnei, nr. 7, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0784 421 402
Site internet: klimapoint.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On