KidSmart Romania isi deschide portile pe 5 septembrie 2016 in centrul Capitalei

BUCURESTI, 25 august 2016

Daca aveti copii cu varste intre 2 si 10 ani si nu ati auzit inca de KidSmart® Friendly Education Center, e bine sa cititi acest articol. Pe fondul unor cerinte tot mai mari ale parintilor legate de un sistem de invatamant sanatos, cei de la KidSmart® au creat un program educational pentru copii inspirat din sistemul de invatamant finlandez, o tara cotata in primele 3 la nivel mondial cand vine vorba de educatie.

Sistemul KidSmart® are la baza 6 programe care contin 11 module variate, pregatite de psihologi si profesionisti in domeniul educatiei pentru copii, creandu-se un mediu prietenos in care copiii pot invata fara presiune, fara a fi nevoie de a gasi un raspuns unic corect la fiecare intrebare, astfel stimuland creativitatea acestora de a gasi solutii diferite.

La KidSmart® Romania copiii isi vor dezvolta limbajul, gandirea logica si critica, intr-un mediu activ si stimulativ, scopul acestui sistem find acela de a creste oameni mari, stapani pe sine si increzatori in ideile proprii, rolul educatorilor fiind acela de partener de invatare.

Copiii KidSmart® invata in cele 11 module lectii utile si practice despre afaceri si bani, dezvoltare personala, arte, inginerie, mediu, univers, culturi sau alimentatie sanatoasa. Schimbarea in bine a educatiei trebuie sa inceapa cat mai devreme si, din acest motiv, centrul educatioanl KidSmart® isi propune sa puna o caramida solida la bazele unui nou tip de invatamant adaptat realitatii.


 

Author: CDMR

Share This On