Karine

Categorie: Bijuterii
 
Prezentare: Magazinul online Karine.ro este pentru femeia careia nu-i este frica sa-si exprime personalitatea si sa uimeasca prin tinute unice si deosebite, atat la serviciu cat si in timpul liber. Colectiile noastre au stil si identitate distincte, calitate superioara si preturi competitive. Produsele sunt selectate individual si actualizate saptamanal in stocuri limitate pentru a fi mereu in top cu cele mai in voga trenduri.

Gama de bijuterii personalizate Karine contine medalioane, placute, charmuri, pandantive, lanturi si bratari care pot fi personalizate, imaginatia fiecaruia fiind singura limita.

Creeaza-ti medalionul perfect pentru a purta sau a darui o poveste. Alege un medalion Karine, o placuta, cateva charmuri si un lantisor, adauga un pandantiv sau mai multe si vei avea o bijuterie unica, pe care sa o porti sau sa o daruiesti.

Daca ai zile in care un medalion nu este chiar cel mai potrivit accesoriu pentru tinuta ta, poti incerca sa spui o poveste despre pasiuni, dragoste sau doruri purtand o bratara personalizata Karine. Alege o bratara, cateva charmuri si un pandantiv si creeaza bratara prin care sa iti exprimi o pasiune, un hobby, meseria sau chiar iubirea pentru cineva.
 
Adresa: D.E.158, Sola 28, Parcela A157, Lot 1,2,3, Depozit “Aqua Center”, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0720 527 463
Site internet: karine.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On