JYSK Romania deschide cel de-al 37-lea magazin din tara in Bucuresti

BUCURESTI, 1 august 2016

JYSK România continuă expansiunea și inaugurează un nou magazin în București. JYSK Mihai Bravu, noul magazin deschis de grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, va fi cel de-al 37-lea magazin deschis de companie în România și cel de-al cincilea din Capitală. JYSK Mihai Bravu se deschide joi, 4 august 2016, începând cu ora 08.00, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 319, sector 3, și va avea o suprafață de 1100 mp.

JYSK România continuă expansiunea și inaugurează un nou magazin în București. JYSK Mihai Bravu, noul magazin deschis de grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, va fi cel de-al 37-lea magazin deschis de companie în România și cel de-al cincilea din Capitală. JYSK Mihai Bravu se deschide joi, 4 august 2016, începând cu ora 08.00, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 319, sector 3, și va avea o suprafață de 1100 mp.

Deschiderea noului magazin JYSK Mihai Bravu va fi marcată de un eveniment special, care va celebra alături de clienți prin oferte de excepție, de până la 75%, și printr-o petrecere cu DJ, muzică, baloane și cadouri. Clienții sunt așteptați începând cu ora 08:00 cu un mic dejun – o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile cele mai populare din gama brandului scandinav, recunoscut pentru calitatea produselor destinate somnului.

„JYSK este prezent pe piața din România din anul 2007, când a inaugurat primul magazin la Oradea. Apoi, în anul 2010 am deschis primul magazin JYSK din București, JYSK Militari. Iată că, la șase ani de atunci, ajungem la cinci magazine în București, ceea ce ne bucură foarte mult, pentru că avem foarte mulți clienți în capitală și ne dorim să fim prezenți în cât mai multe zone. JYSK Mihai Bravu este situat central, ceea ce va ușura accesul locuitorilor din centru și din Sectorul 3. Ne dorim să fim cât mai aproape de cumpărători, atât prin intermediul magazinului online, cât și prin magazinele fizice, de aceea suntem într-o permanentă expansiune. Îi așteptăm la deschidere pe toți cei care vor să își redecoreze sau să remobileze casa, îi vom întâmpina cu oferte foarte bune, produse de calitate și cu o echipă mereu gata să îi ajute” a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Așteptăm cu entuziasm Marea Deschidere a magazinului JYSK Mihai Bravu, pentru care ne-am pregătit intens în ultimele săptămâni. Clienții vor găsi la noi o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern, produse destinate somnului, precum saltele, perne, pilote și lenjerii de pat – care sunt specialitatea noastră, și mobilier și decorațiuni pentru casă. La noi, clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi”, a declarat Cristi Zamfir, directorul magazinului.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2300 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2016, grupul danez aniversează 37 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza “Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 37 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Iași, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager – iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.


 

Author: CDMR

Share This On