Jademy

Categorie: Cursuri de formare profesionala
 
Prezentare: Jademy este prima scoala IT de tip Coding Bootcamp din Romania ce ofera formare profesionala si instruire IT persoanelor care isi doresc sa invete limbajul de programare JAVA. Acest format de curs este foarte raspandit de cativa ani buni in tarile din occident si a inregistrat succese remarcabile. Cursurile Java au un ritm accelerat si pun mult accent pe practica asistata de instructor. Lucrând pe proiecte complexe, studenții reușesc sa isi construiasca un portofoliu de aplicatii inca din timpul studiilor.

Spre deosebire de studiul traditional, Coding Bootcamp-ul are o serie de avantaje:

  • In primul rand, cursantii vor aborda o singura specializare pe care o vor invata amanuntit, in functie de cerintele pietei. In contrast, universitatile nu au flexibilitatea necesara de a se adapta cerintelor pietei IT care sunt in continua schimbare si incearca astfel sa acopere cat mai multe zone din domeniu utilizand o programa scolara invechita. Multe dintre aceste cunostinte nu sunt necesare pentru o profesie specifica si pot fi asimilate mult mai tarziu in cariera.
  • In al doilea rand, studiul intensiv si continuu alaturi de instructor asigura un studiu mai accelerat si un grad de retinere al cunostintelor foarte mare. In plus, expunerea pe care o au la dezvoltarea unor proiecte practice impreuna cu instructorii si colegii ii ajuta sa-si dezvolte abilitati esentiale precum lucrul in echipa sau respectarea responsabilitatilor si cerintele solicitante ale unui job IT.
  • Printre aplicatiile dezvoltate de studenti se numara: Sudoku (aplicație Android), Aplicație tip WhatsApp, X și O, o aplicatie ERP, sistem de gestiune al contabilitatii etc. De mentionat este faptul ca aceste aplicatii sunt complexe si pot pune probleme chiar si unui programator experimentat, insa absolventii Jademy au reusit sa le realizeze dupa doar 3 luni de studiu si 1 luna dedicata exclusiv dezvoltarii aplicatiei.

Pana acum, studentii Jademy s-au angajat la companii precum Siveco, ING, Unicredit, Qualysoft, Crazy Web, Alten, IT Smart Systems, IBM iar pe unii dintre au fost plasati chiar si in strainatate (Portugalia). Mai mult, datorita calitații pachetului de cunostințe tehnice transmise studentilor nostril, dar si colaborării eficiente cu companiile partenere, acestea din urma revin pentru a recruta si alti alumni Jademy.

Programul Java Coding Bootcamp se adreseaza tuturor persoanelor (indiferent de varsta sau studii) care vor sa invete programare (fie ca activeaza ori nu in domeniul IT). Participarea presupune prezenta zilnica timp de 3 luni de zile, cate 8 ore pe zi, exact ca in cazul unui job full time. Pentru inscriere, candidatii nu sunt obligati sa posede cunostinte de programare (desi acestea ajuta si sunt binevenite), recrutarea facandu-se pe baza CV-ului si a unor teste cognitive in limba engleza, sustinute la sediul companiei.
 
Adresa: Str. Padesu, nr. 2, etaj 3, Bucuresti
Telefon: 0729 164 164
Site internet: www.jademy.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On