iSTYLE

Categorie: Electronice si IT
 
Prezentare: iSTYLE este cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Centrul si Estul Europei. In Romania, iSTYLE comercializeaza prin intermediul celor 6 magazine retail, precum si online, gama completa de produse Mac, iPhone, iPad si iPod, impreuna cu accesorii aferente, periferice si gadgeturi inteligente compatibile. iSTYLE le furnizeaza de peste 15 ani clientilor din Romania servicii de cea mai inalta calitate prin intermediul unei echipe competente de specialisti certificati si permanent instruiti la standardele Apple.

In magazinele noastre veti avea parte de demonstratii pentru cele mai noi produse Apple si accesorii, veti putea participa la seminarii si evenimente in care vor fi aduse in discutie cele mai noi tehnologii, veti putea beneficia de discount-ul educational, veti avea acces la programe financiare si de leasing convenabile si veti beneficia de servicii de suport si reparatii. Fie ca sunteti un profesionist care doreste sa obtina mai mult din Mac-ul lui, sau un student care cauta cea mai populara carcasa de iPhone, personalul nostru instruit de Apple va va oferi cu entuziasm recomandari obiective si profesioniste.
 
Adrese magazine:

Bucuresti: Baneasa Shopping City, etaj 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D, sector 1; AFI Palace Cotroceni, parter, bdul. G-ral. Vasile Milea, nr. 4, sector 6; Bucuresti Mall Vitan, str. Calea Vitan, nr. 55-59, parter; bdul Natiunile Unite, nr.4, bl. 107A, sector 5
Constanta: Maritimo Shopping Center, bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220
Brasov: Coresi Shopping Resort, str. Zaharia Stancu, nr. 1
Cluj-Napoca: Polus Center Cluj, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floresti
 


 

Author: CDMR

Share This On