Intrarom

Categorie: Servicii si produse industriale
 
Prezentare: Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 400 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp. Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipamante de telecomunicatii.

Produsele Intrarom au fost proiectate si implementate folosind pentru dezvoltare cele mai moderne tehnologii si instrumente disponibile la ora actuala. Acestea se bazeaza pe continua dezvoltare a know-how-ului companiei, pe cunostintele in afaceri si competenta acumulata, fiind destinate extinderii pe pietele internationale pentru acoperirea necesitatilor de afaceri ale marilor organizatii si companii.

Aceste produse sunt supuse unei continue dezvoltari, imbunatatiri, extinderi, actualizãri si personalizari pentru a corespunde cerintelor noilor tehnologii, precum si cresterii necesitatilor de afaceri ale clientilor Intrarom.
Posedand o larga competenta si experienta dovedita in platforme multiple, aplicatii, hardware, retele, Intrarom ofera nu numai solutii tangibile pentru crearea unei infrastructuri integrate in cadrul intreprinderii, adaptata necesitatilor afacerii, dar si o cale extrem de eficienta pentru executia proiectelor la cheie pe scara larga, din stadiul de concept si pana la implementare.
 
Adresa: Strada Fabrica de Glucoza, nr. 17, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 204 0906
Site internet: www.intrarom.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On