Implantodent

Categorie: Cabinet stomatologic Bucuresti
 
Prezentare: Implantodent este cea mai mare si moderna retea de clinici dentare private din Romania. In clinicile noastre toate resursele sunt dedicate asigurarii serviciilor medicale profesioniste fiecarui pacient, la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Infiintata ca un proiect ambitios de catre dr. Chemal Taner la sfarsitul anilor ’90, Implantodent a ajuns in cei peste 15 ani de activitate, principalul furnizor national de servicii medical-dentare de tip premium, deservind cu promptitudine nevoile pacientilor care pun pret pe sanatatea oro-dentara si care doresc servicii stomatologice unice.

Sanatatea zambetului este profesia noastra, frumusetea zambetului reprezinta pasiunea noastra iar filozofia dupa care ne ghidam este definita simplu, intr-o propozitie: nu precupetim nici un efort ca sa imbunatatim prin tratamentele realizate calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

Notorietatea echipei medicale, a serviciilor si a dotarilor unice a depasit granitele tarii, astfel incat la ora actuala, un mare numar de pacienti provin din Europa de Vest, tarile Scandinave, Marea Britanie sau Turcia, Implantodent deruland un atractiv si eficient program de turism dentar.
 
Adresa: Strada Banul Antonache, nr. 51, sector 1, București
Telefon: 0785 264 009
Site internet: www.implantodent.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On