Imobiliare

 

 

 • Taboo Imobiliare – Ne mandrim cu faptul ca suntem cea mai eficienta agentie imobiliara din Sibiu, deja cunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, promptitudinea si seriozitatea de care da dovada. Echipa Taboo imobiliare are intotdeauna informatii pertinente si noutati despre tot ce se poate cumpara sau inchiria la cele mai mici preturi (direct de la proprietari) si va sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc.
 • Dezvoltator Imobiliar – DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar din Romania care promoveaza exclusiv oferte rezidentiale, de case si apartamente noi. Locuintele noi de pe portalul DezvoltatorImobiliar beneficiaza de prezentari detaliate si tururi virtuale.
 • Hestia Imobiliare – Agentia Imobiliara Hestia Oradea asigura servicii diversificate: vanzari-cumparari de apartamente, case, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale, industriale, centre logistice, hoteluri, restaurante, pensiuni, terenuri intravilane si extravilane, paduri; inchirieri imobile: apartamente, case, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale, industriale, centre logistice, hoteluri, restaurante, pensiuni, terenuri; administrari imobile; studii de piata in domeniu; consultanta imobiliara; evaluare imobiliara
 • Teknocasa Intermed – Teknocasa Intermed este o societate tanara, care opereaza in sectorul imobiliar, al creditelor si al constructiilor civile si industriale. Principiile fundamentale ale societatii noastre sunt: seriozitatea, transparenta, formarea profesionala a colaboratorilor, dezvoltarea proiectelor si munca in echipa. Datorita acestor experiente si prin fuziunea lor, ia nastere in capitala culturala europeana din 2007 “Hermmanstadt-Sibiu”, societatea Teknocasa Intermed pentru a-ti oferi echilibrul casei tale.
 • Dorobanti Luxury House – Suntem o echipa de specialisti in marketing si vanzari, cu experienta de peste 15 ani pe domeniul real estate, marketing si vanzari. Incercam sa promovam un nou concept extins al serviciilor imobiliare, avand o viziune noua asupra promovarii vanzarii unui imobil dar si o noua abordare in cautarea casei visurilor dvs. Dorobanti Luxury House a construit special pentru dvs pachete de servicii de reprezentare imobiliara. Aceste pachete de publicitate acopera toate variantele de promovare pe real estate, oferta dvs fiind vizibila pe toate canalele media existente si accesibila tuturor celor targhetati ca potentiali clienti.
 • Mufty Residence – Ansamblul Mufty Residence este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc. Parcarile special amenajate sunt amplasate intre blocuri de locuinte si au acces direct la strada principala a complexului. Dispunem de 20 de unitati pentru vanzare care consta in garsoniere si apartamente cu 2 camere. Dispunem de asemenea de un bloc, unde puteti gasi garsoniere de inchiriat.
 • Otho Estate – Agentie imobiliara Otho Estate din Bucuresti isi propune sa raspunda prompt clientilor sai cu oferte pe masura necesitatilor si preferintelor: pentru o afacere inspirata atunci cand vrei sa gasesti locul caruia sa ii spui acasa sau sa inchei o buna tranzactie, solutia vine din partea celor de la Otho Estate. Ia legatura cu ei pentru toate informatiile necesare si vei vedea ca ai facut o alegere inspirata. Servicii de vanzare-cumpare sau inchiriere terenuri, apartamente, garsoniere, case sau vile etc, consiliere in vederea alegerii unui spatiu, cu ajutorul unei echipe flexibila, gata sa raspunda adecvat in aproape orice situatie si conditie de piata.
 • Gardena Residence – Ansamblul Gardena Residence este un proiect nou pe piata imobiliara, construit pe o suprafata de 4.976mp, situat la 15 minute de Piata Unirii, in orasul Magurele. Are in componenta garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere la preturi de la 26.700 euro.
 • Regus – Principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global. Reteaua Regus cuprinde peste 2.500 de centre de afaceri in 900 de orase din 106 tari si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.
 • Apollon – Compania imobiliara Apollon are avantajul de a avea o perspectiva unica asupra pietei imobiliare, prin volumul mare de proprietati disponibile pentru vanzare si/sau inchiriere, in portalul apollon.ro fiind listate peste 2500 oferte, cu poze de calitate, preturi si detalii complete.
 • Chirii Brasov – Agentie imobiliara performanta si eficienta, avand o experienta deosebita in segmentul de chirii in Brasov, ceea ce ne permite sa evaluam corect fiecare proprietate imobiliara fie ca este vorba de apartamente, garsoniere, case sau spatii comerciale de inchiriat in Brasov, astfel incat putem garanta intotdeauna cel mai eficient raport pret – calitate.
 • Hitch&Mosher – Firma noastra ocupa primul loc in zona de vest a tarii in domeniul serviciilor de intermediere si consultanta in real estate, avand o experienta de peste 12 ani in domeniul imobiliar. Ne adaptam la cerintele clienilor și identificam, impreuna cu acestia, cele mai bune solutii, in folosul clientilor.

 


 

Author: CDMR

Share This On