Ikosar

Categorie: Servicii si bunuri industriale
 
Prezentare: Firma de profil dispune de o gama variata de benzi transportoare cauciuc de unde poti opta pentru cele de care ai nevoie, dar si de alte articole tehnice din cauciuc care isi gasesc locul in diverse domenii. Pentru toate informatiile necesare, reprezentantii Ikosar iti stau la dispozitie si te vor ajuta pentru a face investitii pe masura nevoilor tale.

Produse: benzi transportoare cu insertie textile pentru uz general, benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta, benzi transportoare cu racleti in V turnati, benzi transportoare cu racleti in Y si tip chevron aplicati, benzi transportoare cu fata antiderapanta tip non skid, benzi transportoare cu aplicatii speciale.

Infiintata in anul 1993, firma a avut continuu un parcurs ascendent, devenind astazi una dintre firmele importante producatoare de articole tehnice din cauciuc din Romania, iar pentru unele produse de nisa, unic producator.

Determinarea noastra, asociata cu principiile promovate de la inceput:
– calitate,
– flexibilitate,
– diversitate,
– promptitudine

si completata cu dotarea tehnica de care dispunem, au creat cadrul complet, pentru realizarea unor produse de inalt nivel competitiv, intr-o gama diversa.

Rezultatul acestor asocieri, se reflecta in portofoliul important de clienti, interni si externi, de cererea in continua crestere, mai ales pe piata externa.
 
Adresa: Loc. Targu Neamt, str. Stefan cel Mare, nr. 278A (Platforma EX-Volvatir), jud. Neamt
Telefon: 0233 662 999
Site internet: www.ikosar.ro


 

Author: CDMR

Share This On