Ignifugare

Categorie: Servicii
 
Prezentare: Suntem o companie dinamica, alcatuita doar din profesionisti,avand in spate foarte multi ani de experienta, intotdeauna intr-o continua miscare si dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi numai servicii de calitate tuturor clientilor nostri. Pentru ca punem pret pe siguranta clientilor nostri, intreg personalul nostru este instruit in mod permanent, atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste protectia muncii.

Suntem de parere ca focul iti poate fi prieten sau dusman, depinde ce alegi. Cu noi lucrurile par mai simple pentru toata lumea, chiar daca vorbim despre un domeniu deosebit de sensibil cum este ignifugarea ( procedeul de imbunatatire a comportarii la foc a numeroaselor materiale combustibile.)

Misiunea noastra este aceea de a va oferi siguranta si protectie, atat prin calitatea serviciilor prestate, cat si prin faptul ca operatiunile sunt sigure, rezultatele fiind vizibile si de lunga durata. In acest scop, folosim doar solutii performante si de ultima generatie, cat si tehnologii moderne, care ne ajuta sa fim mereu la inaltime.

Viziunea noastra este de fapt dorinta noastra de a deveni un partener de incredere pentru toti clientii nostri prin profesionalismul de care dam dovada in orice situatie, prin responsabilitate, corectitudine, transparenta si inovatie.
 
Adresa: Str. Concordiei, nr. 5, sector 4, cod postal 040193, Bucuresti
Telefon: 0722 672 774
Site internet: ignifugare.eu


 

Author: CDMR

Share This On