Igiena Romserv DDD

Categorie: Servicii DDD
 
Prezentare: Compania noastra are ca obiect principal de activitate furnizarea unei game largi si diversificate de servicii in care a ajuns sa detina cunostinte vaste astfel incat toti cei care apeleaza la ajutorul sau sa poata fi multumiti de calitatea acestora, cat si de colaborarea in sine. Ne puteti contacta cu incredere daca doriti sa beneficiati de calitatea urmatoarelor servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie, ignifugare, curatenie, tratamente fitosanitare etc.

Suntem capabili sa ne pliem cu usurinta pe cerintele si necesitatile clientilor nostri, dand dovada de flexibilitate, eficienta, promptitudine si respect fata de acestia si fata de solicitarile lor, avand in vedere faptul ca fiecare locatie este diferita si crearea unui pachet de servicii personalizate este mai mult decat necesara.

Pentru fiecare client avem o abordare personalizata in functie de nevoile acestuia.
Igiena Romserv DDD ofera o gama completa de servicii DDD, printr-un personal calificat, adresandu-se:
– persoanelor fizice;
– persoanelor juridice, cum ar fi: scoli, gradinite, licee, firme, societati comerciale, agenti economici, asociatii locatari, alimentatie publica, birouri, hale industriale, spitale, farmacii, etc.
– administratii locale si centrale
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 021 7950 165
Site internet: www.deratizare-dezinfectie.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On