Igiena PHS

Categorie: Servicii si bunuri industriale
 
Prezentare: Magazinul online IgienaPHS.ro va prezinta produse si echipamente de igiena si curatenie profesionale de la cele mai apreciate branduri, astfel ca baia poate fi echipata si dotata complet cu toate accesoriile necesare pentru confort si igiena, fie ca vorbim de unitati HoReCa, centre medicale, spatii comerciale, sedii de birouri sau de locuinta proprie.

De la uscatoare de par si uscatoare de maini de ultima generatie, dispensere sau dozatoare de sapun lichid, pana la odorizante sau servetele si prosoape de hartie, toate aceste produse profesionale de igiena si curatenie pot fi comandate online, rapid si ușor pe site-ul nostru. In afara de echipamentele clasice va oferim si aspiratoare profesionale sau masini de curatat pardoseala, detergenti profesionali, consumabile de hartie, sapun lichid sau odorizante.

Compania noastra activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii de igiena si curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania.
 
Adresa: Str. Valea Ialomitei, nr. 4, bl. C11, sc. B, ap. 45, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0735 33 33 03
Site internet: www.igienaphs.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On