IdeaPlaza

Categorie: Cadouri personalizate
 
Prezentare: In 14 ianuarie 2009 au fost deschise portile magazinul online cu profil de cadouri www.ideaplaza.ro fiind printre primele magazine online din Romania cu acest specific. Inceput ca un business de nisa fara mari pretentii dar cu o viziune pe termen lung alaturi de o echipa determinata si muncitoare incet dar sigur proiectul IdeaPlaza.ro prinde contur. Intr-o piata inca reticienta si in formare pentru comertul online echipa IdeaPlaza a incercat in permanenta sa ofere servicii care sa ridice nivelul de incredere a clientilor.

Punem la dispozitia clientilor o categorie de tricouri personalizate cu peste 300 de modele de design si posibilitatea de a alege intr-un mod intuitiv culorile pentru tricou si design.

Ne dedicam toata priceperea si capacitatea de invatare in a transforma gasirea si achizitionarea cadourilor si produselor online intr-o experienta placuta, interactiva si accesibila pentru toata lumea. Tratam toate lucrurile cu un grad ridicat de seriozitate de la comenzi la relationarea cu clientii. Suntem decisi sa devenim magazinul online de cadouri si nu numai numarul 1 din Romania.
 
Adresa: Str. Seleusului, nr. 48, Oradea, judetul Bihor
Telefon: 0745 049 469
Site internet: www.ideaplaza.ro


 

Author: CDMR

Share This On