Hotel Tiny Club

Categorie: Bucuresti Hoteluri
 
Prezentare: Localizat in centrul Bucurestiului, la cinci minute de Piata Unirii, Hotel Tiny Club va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru recreere. Serviciile personalizate si stilul distinctiv garanteaza o sedere foarte placuta. Incepand cu anul 2009 Tiny Club Hotel si-a extins capacitatea, ajungand in prezent la un numar de 70 de camere spatioase si confortabile proiectate cu grija la detalii si bun gust, doua sali de conferinte, un restaurant deosebit si un bar cafe pentru crearea locului perfect de relaxare.

Hotelul Tiny Club va pune la dispozitie camere de tip Standard Single, Standard Double, Semi-Apartamente si Apartamente, fiecare cu un design diferit, care aduc un plus de originalitate, eleganta si stil. Mobilierul camerelor este lucrat in detaliu adoptand stilul classic-modern, conturat in culori calde si pastelate.
Camerele, menite sa se ridice peste masura asteptarilor viitorilor oaspeti, sunt complet utilate cu mini bar/ aer conditionat, televiziune prin satelit, internet de mare viteza prin cablu sau wireless(gratuit), linie telefonica directa, camere pentru nefumatori sau fumatori, uscator de par.

Dimensiunea generoasa a camerelor, ofera confortul necesar si satisface mereu in cele mai mici detalii nevoile oaspetilor nostri. Talentul si creativitatea arhitectilor internationali adauga o ambianta unica camerelor de oaspeti si zonelor publice ale hotelului.
 
Adresa: Str. Cauzasi, nr. 27, sector 3, Bucuresti
Telefon: Nespecificat
 


 

Author: CDMR

Share This On