Hotel Orizont Predeal

Categorie: Turism
 
Prezentare: Localizat in statiunea Predeal, la aproximativ 200 metri de DN1 si clasificat la categoria 4 stele, complexul Orizont ofera servicii turistice de cazare si masa la standarde internationale, redefinind luxul in zona Vaii Prahovei. Succesul sau se mentine de aproape 4 decenii, fiind unul dintre cele mai importante hoteluri de pe Valea Prahovei si din tara.

Hotelul va pune la dispoziție 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, 4 baruri cu o arhitectura deosebita si Cigar Club. Camerele sunt dotate cu absolut toate cele necesare pentru sedere in week-end, vacanța sau reuniuni de afaceri. Oaspetii Orizont au acces in tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum si acces la internet broadband si parcare supravegheata video.

O oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea, SPA Orizont va ofera piscina interioara, o zona speciala pentru jacuzzi, sala de fitness si o zona dedicata saunei. Aici veti descoperi sauna umeda cu aromoterapie, sauna uscata si sauna cu infrarosu, alaturi de multa, multa gheata! In completare, Hotelul Orizont va ofera si un Business Center modern, servicii de secretariat dar si personal de specialitate ce va sta in permanenta la dispozitie.
 
Adresa: Str. 3 Brazi, nr. 6, Predeal, jud. Brasov
Telefon: 0268 455 150
Site internet: www.hotelorizont.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On