Hotel Monte Nelly

Categorie: Hoteluri in Bucuresti
 
Prezentare: Hotelul Monte Nelly este usor accesibil din oricare parte a Bucurestiului dar si din localitatile inconjuratoare: Ploiesti, Brasov, Sinaia, Azuga. Zona rezidentiala pe langa locatia centrala, ofera si avantajul unui loc linistit si de bun gust, cu numeroase cladiri-monument in preajma Pietei Universitatii sau pe Calea Mosilor.

Fiecare camera este decorata original, intima si placuta pentru ca oaspetele hotelului, indiferent ca este om de afaceri sau simplu turist sa se simta cat mai bine la Monte-Nelly in Bucuresti. Oferta culinara este diversa combinand cu succes preparate de casa cu meniuri sofisticate, internationale. Parcarea pazita este asigurata in curtea hotelului. Se pun la dispozitie mai multe modalitati de petrecere a timpului liber de la urmarirea unor programe TV rare (din Rusia sau Japonia) pana la accesul la Internet, fitness sau revitalizare.

O sala de conferinte de 60 locuri, eleganta si echipata, va este oferita pentru intalniri sau seminarii de succes. Pauza de cafea poate fi servita in numeroase modalitati in fuctie de cerinte.

Aici tot ce conteaza este confortul si starea de bine personale. Facilitatile tip SPA sunt bine puse la punct. Programele de fitness sunt personalizate, instructorii profesioniti elaborand in functie de cerintele specifice organismului, strategii de miscare si slabit individualizate. Tratamente alternative sunt disponibile cu produse de calitate: Aslavital si Gerovital, programe de reducere a stresului, masaj si recomandari nutritioniste pentru detoxifiere si purificare.
 
Adresa: Strada Corbeni, nr. 30, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 211 0976
 


 

Author: CDMR

Share This On