Hotel Minerva

Categorie: Bucuresti hoteluri
 
Prezentare: Hotelul Minerva din Bucuresti este un hotel de 4 stele foarte apreciat si cautat de turisti romani, cat si de o multime de turisti straini. Este localizat intr-o zona foarte buna a capitalei, in vecinatatea sa fiind foarte multe cladiri vechi ce au fost construite inca din perioada interbelica, beneficiind de asemenea si de acces direct catre mai multe obiective turistice importante si catre principalele centre economice si comerciale.

Hotelul Minerva este o varianta foarte buna de cazare pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei veniti intr-un sejur de vacanta, datorita facilitatilor pe care le ofera, si anume: un restaurant bine cunoscut in oras cu specific chinezesc, 3 sali de conferinte mobilate si complet utilate, bar de zi ce serveste gustari si diverse bauturi, precum si o zona de wellness pentru relaxare si destindere.

Clientii Hotelului Minerva din Bucuresti pot merge sa se plimbe in Parcul Kiseleff sau in Parcul Herastrau, pot iesi sa se distreze in locatiile faimoase de pe Strada Lipscani sau pot participa la targuri si expozitii la cel mai mare centru din oras, Centrul Expozitional Romexpo aflat la 2,5 kilometri distanta.

In structura de cazare a Hotelului Minerva Bucuresti sunt 149 de camere spatioase si moderne, dintre 70 se afla in aripa ce a fost inaugurata in anul 2007. Camerele acestui hotel sunt repartizate pe 6 etaje si se impart in: camere standard si camere business pentru fumatori si nefumatori, camere single, camera duble si apartamente. Camerele standard din incinta Hotelului Minerva din Bucuresti dispun de urmatoarele facilitati: grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, mobilier, aer conditionat, acces la internet wireless, cablu TV, telefon, pay TY, minibar, geam termopan, paturi twin sau pat matrimonial si mocheta. Camerele business dispun de urmatoarele facilitati: grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, kit cosmetic, halat de baie si papuci, minibar, TV cu cablu, pay TV, instalatie de climatizare centralizata, aer conditionat, acces la internet wireless, telefon, pat matrimonial sau paturi twin, mobilier nou si modern si mocheta.
 
Adresa: Str. General Gheorghe Manu, nr. 2-4, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 311 1555
 


 

Author: CDMR

Share This On