Hotel Cumpatu Sinaia

Categorie: Turism
 
Prezentare: Amplasat intr-un decor unic, Hotel Cumpatu din Sinaia reprezinta alegerea perfecta pentru turistii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de liniste, frumusete si verdeata. Acesta face parte din clasa hotelurilor de 4 stele, ce se ridica la nivelul standardelor europene.

Cu cele 25 de camere ale sale, Hotel Cumpatu acorda posibilitatea oaspetilor de a alege intre diversele tipuri de camere: Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite, fiecare cu o priveliste minunata si cu dotari menite sa aduca un confort sporit fiecarui client: telefon, LCD TV, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual; baile sunt dotate cu cada, feon, alarma de urgenta.

Bunul gust, rafinamentul, eleganta, calitatea ireprosabila a serviciilor de o inalta tinuta profesionala, recomanda Hotelul Cumpatu ca destinatia perfecta si pentru clientii corporate, intalniri de business, conferinte si evenimente culturale. Restaurantul hotelului denumit sugestiv “Safari Club” serveste pe langa produsele cu specific vanatoresc, specialitati culinare din gastronomia locala si internationala; o terasa special amenajata pentru desfasurarea cinelor gen barbeque, foc de tabara, crama traditional romaneasca, vin sa completeze in mod fericit tabloul serviciilor de alimentatie publica.

Sala de conferinta cu o capacitate de 80 locuri, complet echipata din punct de vedere tehnic (videoproiector de ultima generatie, ecran proiectie, flipchart, Lcd-Tv, sonorizare, internet wireless, consumabile si oferita gratuit oaspetilor, reprezinta suportul necesar pentru a gazdui conferinte, seminarii, evenimente culturale si moderne.

Facilitatile business se imbina armonios cu cele de entertainment: accesul la Sauna, Jacuzzi, Fitness este gratuit; se poate organiza in conditii optime o seara reusita de Karaoke. Ca activitati Outdoor putem oferi: plimbari cu Atv-uri, Tir cu arcul, Tir cu pusca, Paint-ball.
 
Adresa: Strada Garbovei, nr. 27, Sinaia, jud. Prahova
Telefon: 0785 284 708
Site internet: hotelcumpatu.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On