Hotel Capitol Bucuresti

Categorie: Hoteluri Bucuresti
 
Prezentare: Localizat in inima Bucurestiului, Hotelul Capitol are in apropiere numeroase companii, magazine si muzee. La mai putin de 2 minute de mers pe jos se poate ajunge in zona pietonala a Centrului Vechi, numita si inima distractiei bucurestene.

Hotelul Capitol are o identitate unica dintre hotelurile bucurestene. Construit in 1901, hotelul este o legenda vie, numele sau fiind sinonim cu istorie, confort si servicii impecabile. Numit in trecut Hotel Louvre, cladirea de 5 nivele adaposteste un restaurant si o cafenea vestite, loc preferat de intalnire al multor scriitori, muzicieni si artisti.

In cele 80 de camere, incluzand 10 apartamente, descoperiti echilibrul perfect intre armonie si confort. Datorita localizarii perfecte si a ospitalitatii intregului personal, cu siguranta sederea dumneavoastra va fi confortabila si placuta. Hotel Capitol este gazda perfecta pentru cei care viziteaza Bucurestiul, atat pentru business, cat si pentru relaxare.

Hotel Capitol este amplasat in cea mai agitata si populata zona a Bucurestiului, pe celebra Calea Victoriei, la doar cativa pasi distanta de cele mai importante atractii turstice precum Muzeul National de Istorie, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Teatrul National, Parcul Cismigiu sau zona pietonala a Centrului Vechi.
 
Adresa: Str. Calea Victoriei, nr. 29, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 315 80 30
Site internet: hotelcapitol.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On