Hotel Angelo Airport

Categorie: Bucuresti hoteluri
 
Prezentare: Hotel Angelo Airport se afla la numai 300 de metri de Aeroportul International Otopeni, fiind dedicat in principal oamenilor de afaceri ce cauta cazare in Otopeni, participantilor la reuniuni, calatorilor aflati intre doua zboruri dar si turistilor, fiind unul dintre cele mai apropiate hoteluri de 4 stele din zona aeroportului Henri Coanda.

De asemenea, apropierea convenabila de Aeroportul International Henri Coanda si legaturile excelente ale transportului public cu orasul ii confera un statut privilegiat si este preferat astfel ca solutie optima de cazare pentru oaspetii ce cauta hotel Otopeni, in ce priveste confortul oferit si raportul avantajos dintre preturi si calitatea serviciilor oferite.

Serviciile de la Angelo AirportHotel Bucuresti by Vienna House sunt adaptate la nevoile fiecarui oaspete, acestea incluzand si transfer gratuit de la/la aeroport, parcare privata gratuita pentru oaspetii hotelului, acces gratuit la internet wireless in intreg hotelul, iar restaurantul si barul sunt deschise 24 de ore, micul dejun putand fi servit incepand cu ora 5:00 AM.

Servicii oferite la Angelo Airporthotel Bucuresti: room service, transfer aeroport, spalatorie si curatatorie chinica, facilitati pentru camere VIP, mic dejun servit in camera, serviciu de calcat haine si lustruire incaltaminte, inchireri auto, acces la fax/copiator, bancomat. In cadrul hotelului exista si camere pentru persoanele cu dizabilitati, ce indeplinesc pe deplin nevoile oaspetilor cu mobilitate limitata.
 
Adresa: Str. Calea Bucurestilor, nr. 283, Otopeni, jud. Ilfov
Telefon: 0771 269 684
 


 

Author: CDMR

Share This On