Holzer Tehnic

Categorie: Amenajari interioare
 
Prezentare: Holzer Tehnic este o societate privata cu capital romanesc, infiintata in 1994 si care s-a dezvoltat de la stadiul de mic atelier de tamplarie, devenind o fabrica de tamplarie din lemn stratificat cu peste 20 de angajati, devenind astfel alegerea optima si personalizata de pe piata tamplariei din lemn stratificat.

Multitudinea si diversitatea de proiecte realizate in decursul timpului au dus la dobandirea unei experiente considerabile in domeniul tamplariei din lemn stratificat. Cunoasterea tuturor detaliilor privind recomandarea tipurilor de produse si de montaj specifice fiecarei destinatii in parte, in functie de arhitectura constructiei au consacrat si au facut din Holzer Tehnic un veritabil consultant pentru ferestre termopan din lemn stratificat, obloane, scari, usi din lemn startificat si alte elemente de tamplarie.

Va stam la dispozitie si va recomandam produsele noastre de tamplarie din lemn stratificat fabricate la standarde europene, oferindu-va cu placere consultanta pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de produse personalizate in armonie cu cu designul dumneavoastra ambiental.
 
Adresa: Str. Calarasi, nr. 71, Sebes, jud. Alba
Telefon: 0751 220 787
Site internet: www.holzertehnic.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On