Hexol

Categorie: Servicii si bunuri industriale
 
Prezentare: Produsele Hexol Lube sunt fabricate in contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale. Permanentul nostru program de dezvoltare si diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare si verificare in vederea asigurarii calitatii produselor capabile sa satisfaca cele mai severe cerinte de exploatare impuse de echipamentele de astazi si de maine.

In laboratoarele noastre dotate la nivelul celor mai recente tehnologii se produc si testeaza lubrifiantii de maine. Aditivi de cea mai inalta performanta sunt produsi pentru a satisface cele mai dificile solicitari intalnite in cadrul testelor si utilizarii lubrifiantilor la nivel industrial.

Grija noastra deosebita in a crea produse de valoare face ca lubrifierea de care aveti nevoie sa fie facuta la cele mai competitive preturi intalnite pe piata lubrifiantilor. Totul, incepand de la productie pana la distributie este eficientizat, astfel incat oferim clientilor nostri cele mai competitive produse atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al costurilor. Oamenii nostri sunt cei care fac cu adevarat diferenta, oameni motivati de succesul Dumneavoastra nu numai de al nostru, oameni doritori sa rezolve problemele Dumneavoastra nu numai ale noastre. Credem in puterea afacerilor pe termen lung, mai mult decat atat, credem ca nu companiile ci oamenii sunt cei care le creaza, dezvolta si fixeaza.
 
Adresa: Str. Ardealului, nr. 1A, Paleu, Zona Metropolitana Oradea, jud. Bihor
Telefon: 0259 454 216
Site internet: www.hexol.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On