Ads: ► Clinica dental ► Rostopasca ► Anghinare

Herbagetica

Categorie: Produse pentru mentinerea / imbunatatirea sanatatii
 
Prezentare: Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora. Astfel, 95% din extractele folosite în produsele Herbagetica provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.

Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substante active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte.

Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Produsele Herbagetica se adresează atât adulților cât și copiilor. Majoritatea dintre ele se pot administra copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula). Formulele unice Herbagetica reprezintă remedii pentru afecțiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, articulare, metabolice, etc.
 
Adresa: Str. Florilor. nr. 1085 bis, Harman, Sat Podu Olt, jud. Brasov
Telefon: 0372 918 888
Site internet: herbagetica.ro


 

Author: CDMR

Share This On