Gradinita Bell

Categorie: Gradinite
 
Prezentare: Gradinita Bell este o institutie de invatamant prescolar particulara situata in sectorul 2 al capitalei, care isi deschide portile pentru prichindeii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Acreditata de catre Ministerul Educatiei, Gradinita Bell are predare intensiva de limba engleza, o oferta educationala completa si diversificata, programe after school si o multime de activitati optionale (inot, dans, aikido, actorie, muzica etc) si extracurriculare, toate concentrate pe educarea intr-un mod placut si eficient a celor mici.

Activitatile in cadrul gradinitei se desfasoara intr-un mediu sigur, amenajat corespunzator, sub atenta supraveghere a unui cadru didactic bine pregatit in domeniu. Parintii au la dispozitie 2 pachete educationale din care pot alege in functie de timpul pe care doresc ca micutii lor sa il petreaca la gradinita. Programele after school vin sa completeze oferta educationala disponibila, acestea incluzand, printre altele, realizarea temelor cu ajutorul unui invatator si transportul la domiciliu dupa terminare.

Apreciem importanta educatiei prescolare in dezvoltarea copilului pe termen lung si dorim sa le asiguram caldura si grija potrivite nevoilor lor. Activitatile se desfasoara din punctul de vedere al copiilor ca o joaca. Este vorba de o joaca organizata de educatoare care conduce astfel spre atingerea obiectivelor educationale in cel mai placut si lipsit de efort mod.

Asiguram asistenta medicala permanenta prin personal specializat si o bucatarie proprie care respecta cele mai inalte standarde de curatenie, calitate, prospetime si siguranta alimentara a copiilor.
 
Adresa: Strada Mecet, nr. 53, Bucuresti
Telefon: 0318 056 258
Site internet: bellkinder.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On