Glykon

Categorie: Software
 
Prezentare: Suntem o firma privata, cu capital integral romanesc, infiintata in Constanta, la data de 23 martie 1990. in cei 26 ani, de existenta, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucatori pe piata TI din Constanta, iar, din 1997, de cand am devenit primul IBM Business Partner, pentru POS-uri, oferim solutii retail la nivelul intregii tari, prin intermediul unei retele proprii, de parteneri de vanzari si service.

Oferim, in prezent, suita revolutionara AlgoPlanner (SaaS), destinata firmelor de distributie, logistica si transport, solutii de store management (HemiLabel), Van Sales – am lansat, in 2015, propria solutie, Expert Van Sales – si continuam sa fim un jucator important in oferirea de solutii complete, pentru magazine, prin suita TGCS, VisualStore 5.3.

Continuam sa fim un jucator important, pe piata solutiilor pentru retaileri; pe langa Toshiba Global Commerce Solutions (fosta divizie RSS a IBM) suntem distribuitori autorizati pentru firme importante precum Zebra, Datalogic, CustomMatic, Gempsy, Hisense, DOMS ş.a. ceea ce ne permite sa integram solutii complete si complexe, pentru retail-ul modern, inclusiv pentru statiile de distributie carburanti.
 
Adresa: Bdul Tomis, nr. 334, bloc ST5, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0241 515 100
Site internet: www.glykon.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On