Gloria Dental

Categorie: Clinici stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Echipa Gloria Dental este rezultatul a multi ani de experienta dublata de participarea constanta la cursuri de specializare si congrese in tara si in strainatate, pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici in domeniu pentru Dvs., garantand astfel calitatea serviciilor oferite de clinica noastra.

Cu siguranta nu vrei sa iti lasi sanatatea dintilor pe mana oricui. Evoluam in acelasi ritm cu tehnologia si tinem ca frumusetea si sanatatea dintilor sa devina un obiectiv important pentru pacientii nostrii conform dictonului, este mai usor sa previi decat sa tratezi!

Sanatatea orala nu inseamna doar zambetul hollywoodian obtinut cu mari sacrificii. Sanatatea orala inseamna respect pentru propria persoana, pentru cei din jurul tau si mai ales, o tinuta eleganta. Lucrari considerate complicate acum 5-10 ani se pot realiza azi cu minim de efort din partea pacientului. Devenirea implantului un tratament de rutina a schimbat mult perspectivele medicinei dentare. Avantajele vizitelor periodice la un cabinet stomatologic modern se regasesc in posibilitatea de a descoperi inca din stadiul incipient o posibila afectiune stomatologica.

Din fericire, nu doar pentru noi, medicii, avem la dispozitie in ziua de azi tehnologie atat de avansata incat putem face de-a dreptul minuni, fara absolut nici o durere.
 
Adresa: Str. Calea Serban Voda, nr. 288, bl. 2, sc. C, apt. 65, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021 3353 620
Site internet: gloriadental.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On