Glamour Dental Clinic

Categorie: Cabinete stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Vom avea grija sa beneficiezi de o ingrijire dentara personalizata si servicii stomatologice de calitate. Vom stabili cu atentie tratamentul stomatologic restaurativ si cosmetic pentru a dobandi o sanatate dentara optima. In cazul in care vei avea o urgenta dentara, vom depune toate eforturile necesare pentru a-ti acorda ingrijire cat mai curand posibil.

Materialele de calitate achizitionate in permanenta, precum si investitiile periodice in aparatura de cea mai buna calitate asigura pacientului un tratament durabil, corect efectuat si lipsit total de durere. Aparatura folosita in cadrul interventiilor chirurgicale se adeseaza chiar si celor mai pretentiosi si tematori pacienti fiind atraumatica, timpul necesar vindecarii fiind cat mai scurt cu putinta.

Tot pentru vindecare rapida putem crea in cabinet membrana din plasma bogata in trombocite. Prin recoltarea de sange si introducerea lui intr-o centrifuga speciala se activeaza plachetele sangvine ale pacientului pentru stimularea, regenerarea si accelerarea vindecarii tesuturilor.
 
Adresa: Strada General Dimitrie Salmen, nr. 2A, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0723 415 944
Site internet: http://www.gdent.ro/
 


 

Author: CDMR

Share This On