Ghise Design

Categorie: Producatori mobila
 
Prezentare: Cu o experienta de 20 de ani in productia de mobilier personalizat, Ghise Design Baia Mare a ajuns astazi una dintre cele mai apreciate fabrici de mobila din Maramures si chiar din regiune – ca dovezi stau atat premiile pentru locul I, in topul firmelor producatoare de mobila (in Maramures), cat si portofoliul bogat de clienti. Gratie serviciilor sale de calitate, a materiilor premium folosite si a echipei de specialisti, produsele de mobilier ce trec pragul Ghise Design sunt astazi intalnite in hypermarket-uri, hoteluri, cabinete medicale, restaurante, firme, institutii de stat si locuinte (bucatarie, dormitor, living, bai etc).

La baza acestui succes stau insa munca, profesionalismul si utilizarea unor tehnologii si materii de calitate premium. Specialistii fabricii de mobila personalizata Ghise Design se ocupa pana in cele mai mici detalii de tot ce inseamna – realizarea masuratorilor, consultanta de specialitate in ce priveste design-ul si compartimentarea mobilierului, proiectare computerizata 3D, productie, transport si montaj.

In functie de limitarile incaperilor, de gusturi, de nevoi, se pot contura cele mai bune optiuni. Gratie tehnologiei computerizate utilizate, specialistii Ghise Design pot afisa in timp real toate schimbarile cerute de clienti (in fata calculatorului) – culori, forme, accesorii, dimensiuni. Astfel, se poate avea mereu o privire de ansamblu asupra intregului mobilier proiectat. Rezulta astfel un mobilier unicat, proiectat incat sa foloseasca la maxim spatiul disponibil.

Dintre categoriile de produse merita sa amintim: mobila de baie, mobila de bucatarie, mobila pentru dinning, mobilier dressing, mobilier pentru holuri, mobilier tineret, mobilier dormitoare dar si mobilier pentru baruri si restaurante, mobilier pentru hoteluri, mobilier pentru sali de conferinta, mobilier pentru cabinete medicale, mobilier pentru institutii de invatamant, mobilier pentru magazine.
 
Adresa: Str. Stadionului, nr. 8, loc. Recea, jud. Maramures
Telefon: 0722 762 080
Site internet: www.ghisedesign.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On