Gamima

Categorie: Amenajari
 
Prezentare: Suntem producatori de ferestre si usi din tamplarie PVC si Aluminiu cu sticla termopan. Activam pe piata de mai bine de 8 ani, oferind clientilor confort prin produse de calitate. Stim ca pregatirea noastra se reflecta in calitatea livrata, asa ca de la vanzatori pana la montatori, toti, suntem o echipa formata din oameni profesionisti, cu experienta in domeniu. Pentru ca avem incredere in ceea ce fabricam si mai apoi montam, si pentru ca ne pasa de clientii nostrii oferim o garantie mai mare pentru marea majoritate a produselor comercializate.

Suntem o echipa formata doar din oameni cu experienta in domeniu, gata sa va implementam cele mai bune solutii fie ca vorbim de proiecte industriale sau rezidentiale. In tot ce facem punem pasiune, incercand sa fim o lumina. Pe langa abilitatile echipei suntem echipati cu o linie de productie gata sa deserveasca cele mai ample proiecte.

Urmarim colaborari de lunga durata. Muncim cu responsabilitate si va suntem aproape pentru orice nevoie. Increderea in serviciile noastre este o promisiune a brandului Gamima Confort.
 
Adresa: Str. Calea Radnei, nr. 122, Arad, jud. Arad
Telefon: 0357 406 484
Site internet: http://gamima.ro/
 


 

Author: CDMR

Share This On