G.S. Universal Clean Services

Categorie: Servicii curatenie
 
Prezentare: De peste 4 ani, firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din Bucuresti si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes. Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatenie profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Firma noastra de curatenie activeaza in Bucuresti si jud. Ilfov si ofera servicii pentru: sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private. O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient.

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiumeda, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, marmura si alte suprafete.
 
Adresa: Str. Aninului, nr. 38, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0733 922 330
Site internet: www.curatenie-profesionala.com
 


 

Author: CDMR

Share This On