Fusioncreative

Categorie: Marketing
 
Prezentare: Suntem singura agentie de publicitate din nordul Romaniei si una din cele mai creative de prin zona, daca e sa ne luam dupa gura lumii. O agentie de publicitate premiata pentru comunicare de brand, strategie si identitate vizuala, cu peste 5 ani experienta in domeniul online, avem peste 1200 de proiecte realizate in cele mai diverse domenii si cu rezultate pentru toti cei peste 300 de clienti, din 14 tari, cu care ne mandrim. In tot acest timp am evoluat si dezvoltat pana la nivelul agentie de publicitate full service.

In opinia noastra, nu exista business care sa nu poata fi promovat, sau brand care sa nu aiba nevoie de promovare, exista doar marketeri incapabili sa evidentieze caracteristicile atractive ale produselor sau serviciilor respective. O agentie de publicitate de viitor se remarca tocmai prin acea calitate a marketerilor de a evidentia punctele forte ale oricarui business si de a crea avantaj competitiv in orice nisa a economiei nationale, continentale sau chiar mondiale.

Ne-am asumat rolul de a educa si de a ajuta antreprenorii sa inteleaga potentialul pe care il au brandurile in dezvoltarea afacerii.

Suntem o agentie, pasionata de identitate vizuala, branding si design. Imbinam strategiile de branding si marketing pentru a crea sau revitaliza branduri din Romania si strainatate.
 
Adresa: Strada Manastirea Humorului 25, Gura Humorului, jud. Suceava
Telefon: 0756 366 364
Site internet: fusioncreative.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On