Fomco GPS

Categorie: Auto
 
Prezentare: Societatea, membra a grupului de firme Fomco, ofera solutii de monitorizare flota, monitorizarea parcurilor auto prin sisteme de monitorizare GPS, sisteme de control consum combustibil, respectiv alte sisteme de alertare si urmarire dupa cerinta clientilor.

Cu monitorizare prin GPS putea avea cele mai bune rezultate, daca alegeti un produs de inalta fiabilitate si precizie, de la un producator cu experienta in domeniu. Pentru recuperarea rapida a investitiei si pentru o monitorizare fara probleme, aveti nevoie de un sistem precis, usor de utilizat si flexibil. Sistemul de monitorizare flota Fomco este dezvoltat dupa cerintele clientilor, dupa aproape 10 ani de analize si observatii. Acesta va ofera servicii personalizate.

Puteti monitoriza de la o flota de camioane, pana la autoturisme de servici, utilaje de constructii sau utilaje agricole. Un factor important care reiese din monitorizarea autovehiculelor este consumul redus de combustibil. Acesta poate provenii din mai multi factori, de la respectarea rutelor impuse, fara ocolirea acestora in scopuri personale, pana la eliminearea furtului de combustibil daca exista.
 
Adresa: Str. Principala 801/E, 547185, loc. Cristesti, jud. Mures
Telefon: 0265 318 305
Site internet: www.fomcogps.ro


 

Author: CDMR

Share This On