Foggi

Categorie: Magazine imbracaminte
 
Prezentare: Foggi este o firma de creatie si retail romaneasca care isi propune sa ofere clientilor sai un stil-concept de fashion folosind imaginatia, creativitatea si experienta in domeniu a designerilor nostri. Materialul care ne place cel mai mult este denim-ul si spunem fara sa gresim ca avem cele mai sofisticate croiuri de jeans pentru tineri din Romania.

Sezonul acesta, marii designeri au dat startul tendintelor in materie de salopete de dama, iar Foggi.ro se incadreaza perfect acestei cerinte, avand disponibil un numar mare de salopete de dama de diferite culori si forme. Salopetele de dama sunt cele mai bune prietene ale unei doamne, avand rolul de a alungi picioarele si de a pune in evidenta orice silueta.

Salopeta de dama reprezinta top si pantalon intr-o singura piesa vestimentara si este foarte utila atat din punct de vedere financiar cat si datorita faptului ca poate fi purtata cu usurinta la un eveniment sau la o iesire in oras. Foggi.ro ofera o gama variata de salopete de dama, astfel incat cele mai selective gusturi in materie vestimentara sa fie satisfacute.
 
Adresa: Soseaua Vestului, Complex Comercial Balif, Ploiesti, jud. Prahova
Telefon: 0753 920 010
Site internet: www.foggi.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On