Floor4All

Categorie: Amenajari interioare
 
Prezentare: Firma Floor4All distribuie parchet triplustratificat din stejar si alte esente de lemn exotic. Produsele noastre sunt de calitate si au preturi de producator. In functie de destinatia camerei si exigentele estetice., consilierii nostri in vanzari va pot oferi informatii tehnice privind alegerea unui tip de pardoseala.

Va oferim o gama foarte variata de parchet masiv si parchet triplustratificat de calitate superioara si bine uscat, din diferite esente de lemn autohtone si exotice: stejar, cires, nuc, teak, bambus, jotoba etc. pentru amenajari interioare si exterioare. Clasele de selectie pentru lemn masiv sunt reglementate de normele europene UNI EN 13226 si UNI EN 13227.

Parchetul din lemn masiv este un produs ce reda frumusetea naturala a lemnului, fiind o pardoseala ce denota caldura si noblete. Acest tip este fabricat in general din stejar, dar poate fi si din alte esente de lemn: cires, nuc, mesteacan, artar, trandafir etc. Parchetul din lemn masiv este un produs durabil, poate fi reconditionat aplicandu-se un strat de finisaj (lac, bait) pentru improspatarea aspectului. Pardoselile din lemn masiv nu retin praful si mucegaiul, putand fi astfel usor de curatat si intretinut. Acest produs se preteaza foarte bine pentru: living-uri, dormitoare, camere de zi, birouri, hotel-uri, restaurante si alte cladiri administrative si industriale (unde indicele de umezeala este mediu).

Parchetul triplustratificat este un produs fabricat din lemn natural iar stratul de uzura are diverse esente exotice si autohtone ( stejar, bambus, teak, jatoba, merbau etc.). La acest produs sunt combinate in mod armonios rezistenta si estetica cu usurinta montajului si a intretinerii acestuia. Parchetul triplustratificat are un aspect elegant, este foarte bine uscat, iar dupa ani poate fi raschetat. Ofera o buna izolare fonica si termica, este mai rezistent la umiditate, de aceea poate fi montat in orice camera. Esentele din lemn exotic se preteaza foarte bine pentru amenajarile interioare de lux.

De asemenea, firma Floor 4 All mai distribuie mochete, covoare si pardoseala PVC intr-o vasta gama de modele, texturi si culori ce pot fi personalizate la comanda prin alegerea unor desene si finisaje unice.
 
Adresa: Str. Dr. Panait Iatropol nr. 22, sector 5, Bucuresti
Telefon: 0724 262 864
Site internet: www.parchet-masiv.com


 

Author: CDMR

Share This On