Fabi

Categorie: Electronice si IT
 
Prezentare: Cunoscuta de mai bine de 15 ani pentru profesionalism, seriozitate si preturi competitive, Fabi Comimpex 95 continua sa fie lider national in reincarcari cartuse, service imprimante si vanzarea de imprimante second hand.

Fabi este partenerul pe care poti conta. Preocuparea noastra principala este de a oferi clientilor servicii si produse la un standard inalt de calitate, chiar si atunci cand primim comenzi de capacitate mare ce necesita solutionare in regim de urgenta.

Pentru confortul partenerilor nostri, oferim consultanta si asiguram transportul comenzilor substantiale. Scopul consultantei este de a ne ajuta clientii sa isi satisfaca nevoile, fara cheltuieli inutile, si sa contribuim la eficientizarea modului de lucru. De aceea noi ne ocupam de analizarea amanuntita a consumului necesar unei bune desfasurari a activitatii pe care acestia o intreprind si de stabilirea unor oferte rentabile.

Mai exact, stabilim necesarul de aparatura luand in calcul necesitatea de printare, scanare sau copiere monocrom ori color: daca se printeaza mult alb-negru ii vom recomanda o imprimanta monocrom, pentru printarea pozelor sugeram folosirea unei imprimante inkjet, etc. Nu precepem costuri pentru consultanta oferita daca clientul ramane fidel produselor sau serviciilor noastre.
 
Adresa: Str. Logofatul Tautu, nr. 68A, sector 3, Bucuresti
Telefon: 021 335 8741
Site internet: www.fabi.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On