Evia Media

Categorie: Publicitate
 
Prezentare: Evia Media ofera publicitate neconventionala, avand ca scop principal, acela de a va convinge asupra optiunilor nelimitate de a va face cunoscut pe piata, intr-un mod neconventional. Acest tip de publicitate are capacitatea de a surprinde si de a ajunge acolo unde ceilalti competitori nu pot fi.

Evia Media vine in intimpinarea consumatorilor de publicitate interesati de servicii publicitare neconventionale, de eficientizare a costurilor si imbunatatire a managementului de proiect. Beneficiile raportate la costuri, in cazul publicitatii neconventionale, sunt mult mai mari decat in cazul oricarui alt tip de publicitate.

Astfel, prin serviciile oferite de agentia noastra, masinile de taxi, lifturile si autobuzele RATB transmit mesajele Dvs. intr-o maniera cat se poate de concisa unui numar nelimitat de privitori, atat outdoor cat si indoor, in mod repetitiv. Repetitia creeaza in mintea consumatorului valori si brand-uri, face mai usoare deciziile de a alege o anumita marca, de a apela la un serviciu des intalnit in viata de zi cu zi.

Dezvoltand simultan mai multe servicii, agentia noastra de publicitate este in masura sa deruleze proiecte cu un grad mare de complexitate, bazandu-se pe relatia profesionala stabilita in timp, cu companii prestigioase din piata, care faciliteaza implementarea campaniilor neconventionale outdoor mobile si indoor.
 
Adresa: Str. Sf. Ilie, nr. 5, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0746 791 820
Site internet: www.eviamedia.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On