Euroest

Categorie: Imobiliare Bucuresti
 
Prezentare: Euroest activeaza de 22 de ani pe piata imobiliara romaneasca si acopera toate segmentele acestui domeniu. Euroest promoveaza si intermediaza vanzarea si inchirierea de apartamente, terenuri, spatii de birouri, spatii comerciale si industriale. Euroest realizeaza studii de fezabilitate profesioniste si analize comparative pentru dezvoltari imobiliare importante.

Oferim urmatoarele servicii imobiliare in Bucuresti si Ilfov:
– consultanta in tranzactii: promovarea si vânzarea de proiecte imobiliare exclusive, vanzarea de terenuri, vanzarea/inchirierea de locuinte, birouri, spatii comerciale si industriale;
– marketing & advertising: campanii de marketing pentru dezvoltari imobiliare in orice segment de piata, advertising specializat – inclusiv pe panourile proprietatea Euroest;
– cercetare/analiza imobiliara: realizam studii de fezabilitate profesioniste pentru obtinerea creditelor bancare, analize comparative si focus-grup pentru dezvoltari imobiliare importante.

Avantajul colaborarii cu Euroest este dat de profesionalismul, siguranta, eficienta si confidentialitatea tranzactiilor.
 
Adresa: Str. Buzesti, nr. 61, bloc A6, scara 1, et. 5, ap. 32, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 319 1000
Site internet: www.euroest.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On