ESOP Consulting

Categorie: Imobiliare Bucuresti
 
Prezentare: ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari in piata birourilor si pe piata rezidentiala. ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc optimizarea costurilor cu chiria, cat si start-up-urilor romanesti si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania.

Noi credem ca noul sediu pe care il cauti este in primul rand despre oameni si de aceea am ajutat peste 1.000 de companii in gasirea sediilor potrivite oamenilor care lucreaza zi de zi pentru dezvoltarea afacerilor.

ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Pentru oameni ca dumneavoastra care cauta parteneri de incredere si solutii pe termen lung. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 14 ani de experienta.

ESOP este un consultant vertical, care asista cu profesionalism toate partile implicate intr-o tranzactie imobiliara, avand o intelegerea completa a pietei imobiliare.

Avand una dintre cele mai mari echipe de consultanti specializati in piata de birouri din Romania, firma noastra este pregatita sa va ofere solutii personalizate nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o suprafata de cateva mii de metri patrati sau de cateva sute de metri patrati.
 
Adresa: Str Carol Davila, nr. 40, etaj 1, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021 528 0440
Site internet: www.esop.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On