Ering

Categorie: Bijuterii
 
Prezentare: Nu facem bijuterii pentru vitrine, nu facem bijuterii pentru sertare, cutii si cutiute. Facem bijuterii pentru oameni, bijuterii care se poarta, asa cum porti in suflet primul “te iubesc” pe care l-ai auzit de la persoana iubita. Bijuteriile noastre atrag admiratie si zambete, nu invidie. Bijuteriile noastre nu au greutate pe deget, au greutate in sufletul celei sau celui care le poarta. Bijuteriile noastre nu impresioneaza ego-ul, ele intaresc relatiile si sufla aur peste sentimente nobile.

Suntem producatori de bijuterii, iar asta inseamna ca investim in tehnologii de ultima generatie ca sa-ti oferim cel mai bun produs posibil. Selectia pietrelor o facem in Anvers, orasul diamantelor. Garantam pentru fiecare piatra care iese pe usa magazinului nostru. Inelul pe care il vrei, e al tau inca de la inceput, pentru ca incepem sa lucram la el chiar sub ochii tai. Desigur, pe site gasesti intreaga gama de inele, din care poti alege. Mai mult, poti sa pui si tu suflet in inelul pe care il vrei si sa contribui la design.

Pe site pot fi vizualizate toate sortimentele si categoriile de inele cu pietre pretioase sau semipretioase, cele mai inedite si frumoase modele de inele de logodna inspirate de la nivel international si de la podoabele fermecatoare ale vedetelor de peste hotare. Orice femeie isi doreste sa straluceasca la propriu, de aceea, pentru a implini toate pretentiile de lux ale frumoaselor doamne si domnisoare din societatea moderna, Ering acorda sprijin si chiar servicii personalizate pentru infaptuirea celui mai elegant si caracteristic inel dintre toate.
 
Adresa: Calea Victoriei, nr.21-23, etaj 3, camera 30, sector3, Bucuresti (in incinta Casei de Moda Venus)
Telefon: 0724 726 763
Site internet: www.e-ring.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On