Ensight Management Consulting

Categorie: Consultanta
 
Prezentare: Ensight Management Consulting este liderul pe piata companiilor romanesti de consultanta in management, raportat la cifra de afaceri si numărul de consultanti.

De la infiintarea sa an anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltand un portofoliu complex de servicii de consultanta pentru urmatoarele arii de activitate: strategie, operatiuni, financiar, resurse umane si tehnologie, oferind astfel solutii integrate de consultanta si raspunzand nevoilor din ce in ce mai complexe ale companiilor. Din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice retele de consultanta in management din Europa: Nextcontinent, cu 33 de birouri in 28 de tari si o echipa de 1.100 de consultanti.

Activitatea noastra este definita de dorinta de a face lucrurile sa se intample si de a lua noi initiative, indiferent daca este vorba de proiecte, de discutii cu clientii sau cu colegii nostri. Mergem mai departe de fiecare data si gasim in noi si in ceilalti resursele si motivatia pentru a evolua si pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem. Sursa energiei noastre este pasiunea pentru ceea ce facem si determinarea de a face lucrurile bine, bazandu-ne pe increderea in puterile proprii.
 
Adresa: Str. Traian, nr. 184-186, sector 2, Bucuresti
Telefon: 031 405 5468
Site internet: www.ensight.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On