Educatie

 

 

 • (sponsorizat) Jademy – Prima scoala IT de tip Coding Bootcamp din Romania ce ofera formare profesionala si instruire IT persoanelor care isi doresc sa invete limbajul de programare JAVA. Acest format de curs este foarte raspandit de cativa ani buni in tarile din occident si a inregistrat succese remarcabile. Cursurile Java au un ritm accelerat si pun mult accent pe practica asistata de instructor. Lucrand pe proiecte complexe, studenții reușesc sa isi construiasca un portofoliu de aplicatii inca din timpul studiilor.
  Adresa: Str. Padesu, nr. 2, etaj 3, Bucuresti
  Telefon: 0729 164 164
  Site internet: www.jademy.ro
 • Firma de Exercitiu – Obiectivul general al proiectului Firma de exercitiu – un prim pas in construirea propriei cariere reprezinta imbunatatirea capacitatii de insertie pe piata muncii a 500 de elevi de liceu inmatriculati in sistemul national de invatamant.
 • Gradinita Bell – Acreditata de catre Ministerul Educatiei, Gradinita Bell este o institutie de invatamant prescolar particulara situata in sectorul 2 al capitalei. Gradinita Bell are predare intensiva de limba engleza, o oferta educationala completa si diversificata, programe after school si o multime de activitati optionale (inot, dans, aikido, actorie, muzica etc) si extracurriculare
 • Casa experimentelor – Este primul centru stiintific non-profit din Romania ce prezinta un concept inovativ de invatare despre stiinta intr-un mod informal prin intermediul unor exponate stiintifice instalate permanent, realizate in scopul de a invata despre stiinta in timp ce vizitatorii se “joaca” cu ele.
 • Atelierele Ilbah – Cursuri de PR adresate atat profesionistilor cat si celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniu. Cursrile de PR au o durata de doua luni, timp in care participantii sunt pusi in fata unor diverse provocari reale, fiind pusi in situatia de a coordona si elabora strategii de comunicare pentru diverse campanii.
 • Mirunette International Education – Cea mai renumita si de incredere agentie de turism educational din Romania. Oferim programe educationale in Marea Britanie, Statele Unite, Franta, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Rusia si China si asistam elevii in alegerea celor mai bune programe care sa se potriveasca nevoilor lor academice si vocationale.
 • ASEBUSS – Singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
 • Odette Ballet School – Cladim zi de zi, ca intr-un joc de puzzle, un univers bogat in care spiritul este exprimat prin dans in cea mai educata forma a lui. Cursurile noastre de balet sunt destinate celor trei grupe existente: incepatori, avansati si de performanta.
 • Mara Study Turism – Agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de peste 24 ani in turismul din Romania, competentei personalului si a partenerilor sai.
 • 10 plus – Platforma de educatie aparuta ca o alternativa la invatamântul traditional si ca o evolutie fireasca a modului de a invata in contextul dezvoltarii tehnologiilor moderne. Platforma este 100% interactiva si reduce foarte mult costurile cu deplasarea, cursurile desfasurandu-se din confortul caminului propriu, vorbiind, scriind si interactionand cu grupa si profesorii.