Editura Vidia

Categorie: Carti
 
Prezentare: Editura Vidia isi propune sa vina in ajutorul oamenilor care isi pun intrebari istete, cauta si alte raspunsuri decat cele conventionale, doresc sa isi dezvolte abilitatile si sa isi elibereze la maxim potentialul, adica acei oameni care nu se multumesc cu putin si care sunt determinati sa isi construiasca noi crezuri si sugestii pozitive ca fundament al unei vieti exceptionale! Intentiile noastre bune si sprijinul pe care dorim sa-l oferim acestor oameni ambitiosi se concretizeaza intr-o gama variata de carti deosebite scrise de personalitati si experti renumiti la nivel international.

Deviza noastra sta sub semnul excelentei. De aceea, aducem celor insetati de explorarea adancimilor propriei fiinte si de reconfigurarea destinului personal cunoasterea autentica a unor maestri desavarsiti. Numai o astfel de cunoastere poate produce transformari fundamentale in fiinta umana si poate conduce orice om catre implinire absoluta si fericire!

Editura Vidia se remarca prin unicitatea colectiilor de carti in domeniul NLP (Programare Neuroligvistica), terapii holistice (metode non-invazive pentru vindecarea bolilor “imposibil” de vindecat), spiritualitate si stiinte de frontiera. Notorietatea la nivel international a autorilor selectati propulsează editura Vidia pe primul loc in topul celor mai eficiente informatii pentru dezvoltare umana.
 
Adresa: Str. Drumul Belsugului, nr. 100B, sector 6, Bucuresti
Telefon: 031 425 4464
Site internet: www.vidia.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On