Easyhost Refresh. Un nou look. Soluții noi performante

BUCURESTI, 1 august 2016

Easyhost, liderul pieței românești de găzduire, își lansează astăzi noul site. Noua identitate vizuală Easyhost vine și cu o misiunea nouă pentru companie, aceea de a populariza soluțiile de cloud computing în rândul business-urilor din România. Demarăm astfel campania Prima ta mașină în cloud, program prin care Easyhost își propune să susțină financiar migrarea soluțiilor IT ale companiilor în cloud.

Easyhost, liderul pieței românești de hosting și furnizorul soluțiilor de găzduire și cloud computing pentru unii din cei mai mari jucători din online-ul românesc (eMAG, Ikea, BRD Groupe Societe Generale, Adevărul, Shopmania, Antena Grup și mulți alții) își lansează astăzi noul site. Ne-am dat refresh și vă așteptăm cu o interfață nouă, mult mai prietenoasă dar și cu soluții nou dezvoltate, concepute pentru performanța business-urilor cu prezență online.

Te invităm să accesezi easyhost.com unde vei descoperi:

O experiență de navigare mai ușoară, mai plăcută, mai intuitivă, accesibilă de pe orice device.

Soluții de găzduire noi, cu perfomanțe de top: cloud public sau privat – pentru scalabilitate și flexibilitate, soluții e-commerce – pentru campanii de succes sub marca uptime, și pachete de administrare – pentru momentele când un aliat senior face toată diferența.

Noua interfață Easyhost își propune misiunea de a populariza soluțiile de cloud în mediul de afaceri din România. Drept urmare, primele două săptămâni de lansare a noului site vă întâmpină cu reduceri subtanțiale pentru EasyCloud, în cadrul campaniei ”Prima ta mașină în cloud”. Venim în sprijinul business-urilor în creștere prin finanțarea parțială a upgrade-ului soluției tehnice folosite în cloud.

În perioada 01.08. – 15.08 ai acces la un upgrade al soluției tale de găzduire – poți opta pentru cel mai performant cloud dezvoltat de Easyhost până acum, la prețuri aniversare. În cadrul programului, orice companie care activează în România poate beneficia de o mașină virtuală* în EasyCloud, beneficiind de un discount de 50% . Alege să migrezi în EasyCloud și beneficiezi de hardware de ultimă generație, stocare SSD, scalabilitate fără limite, totul la un preț aniversar.

Despre Easyhost

Easyhost a fost fondată în 2006 ca parte a Hostway Corporation și a devenit în scurt timp liderul pieței locale de hosting. În prezent, Easyhost activează la nivel internațional, având birouri în România și Marea Britanie, operând 5 datacentre în 3 țări. Misiunea Easyhost este de a simplifica viața utilizatorilor, prin soluții de cloud computing performante și ușor de folosit.


 

Author: CDMR

Share This On