Dr. Serban

Categorie: Cabinete stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Cabinetul Dr. Serban din Bucuresti dispune de o atmosfera prietenoasa si relaxanta care este benefica pentru a scapa de nervozitate si teama pe orice pacient ce ii calca pragul. Nimanui nu ii place sa se afle in preajma unor persoane morocanoase si inchise, de aceea specialistii clinicii stomatologice private in cauza sunt sociabili si spirituali, astfel incat consultatiile sau procedurile din cadrul programarilor sunt mult mai placute.

Clinica are in dotare cele mai moderne tehnologii si echipamente ce tin de interventiile stomatologice din oferta. De exemplu, daca un pacient trebuie sa treaca prin mai multe procese pentru a ajunge la rezultatul dorit in legatura cu dantura sa, atunci cabinetul la care apeleaza ar trebui sa ii ofere posibilitatea sa dispuna de toate aceste lucruri in acelasi loc. A oferi echipamentele, materialele si instrumentele potrivite in cadrul aceleiasi clinici stomatologice, te poate recomanda foarte mult in fata pacientilor tai.

Un cabinet dentar de 5 stele, ofera asistenta si servicii profesionale prin intermediul celor mai calificati si cu experienta doctori stomatologi, tehnicieni, asistente, dar si medici specialisti in chirurgia dentara. Aceste persoane sunt in top in domeniul lor de expertiza, iar numarul de interventii si de ani de lucru ii claseaza in rangul celor mai recomandati dentisti din Bucuresti. De asemenea, aceste persoane calificate trec in permanenta pe lista ultimele noutati din domeniul stomatologiei, al implantologiei dentare sau al endodontiei, fiind mereu la curent cu evolutia lucrurilor.
 
Adresa: Str. Plevnei, nr. 16, ap. 3, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 313 0225
Site internet: www.drserban.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On