Dr. Laura Asafte

Categorie: ORL
 
Prezentare: Indiferent de problemele din zona ORL pe care le ai, Dr. Laura Asafte iti va pune diagnosticul corect intr-un timp foarte scurt. Datorita priceperii si experientei sale se va aborda si o schema de tratament potrivita pentru ca pacientul sa se vindece foarte repede.

Serviciile ORL oferite in cabinetul doamnei Dr. Laura Asafte sunt indicate atat adultilor cat si copiilor mai mici sau mai mari. Aici vei fi tratat cu respect profund si intelegere fata de problemele si suferintele tale, dar, cel mai important, se va face lumina, vei sti care este problema si cum o poti aborda.

Cabinetul nostru isi propune sa ofere grija de care pacientii au nevoie, dincolo de serviciile medicale de un inalt nivel calitativ. Astfel, in cadrul cabinetului nostru vei gasi intodeauna solutii medicale adecvate tipului de afectiune, dar si o atentie deosebita oferita pacientilor.

Chiar daca la o prima vedere afectiunile nu sunt grave, problema reala este cronicizarea lor si tendinta in a face o boala cu acutizari recurente. Pentru a evita acest tip de probleme, care risca sa-si puna amprenta pe intreaga sanatate a organismului, prezinta-te la cabinetul unui specialist incepand cu primele simptome.
 
Adresa: Str. Castanilor, nr. 2, Bacau, jud. Bacau
Telefon: 0730 000 050, 0234 585 188
Site internet: www.medic-orl.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On