Dr. Ani Florentina

Categorie: Cabinete stomatologice
 
Prezentare: Cabinetul este situat in cartierul Manastur, Cluj Napoca, fiind foarte usor accesibil pentru pacienti. In cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea Dr Ani Florentina, medic specialist medicina dentara asigurand gama completa de tratamente conform specialitatii. Pentru specialitatea ortodontie si chirurgie maxilo-faciala colaboram cu cei mai buni medici din Cluj. De asemenea, colaboram cu cele mai performante si moderne laboratoare de tehnica dentara si radiologie dentara asigurand in acest fel ingrijiri complete pacientilor nostri.

Ambianta cabinetului este placuta, iar relatia medic-pacient este relaxata, plina de compasiune si intelegere pt problemele pentru care va adresati.

Absolventa UMF Cluj Napoca Promotia 2001, Dr Ani Florentina este Medic specialist Medicina Dentara din 2005, Colaborator UMF Cluj Napoca Catedra de Protetica dentara pe functie de Asistent Universitar din 2008 pana in prezent, cu o larga experienta clinica, executand toata gama de tratamente de medicina dentara pentru toate categoriile de varsta, cu multiple participari la congrese, simpozioane si cursuri din tara si strainatate.
 
Adresa: Str. Calea Manastur, nr. 93, ap. 33, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0742 265 299
Site internet: cabinet-stoma.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On