Domenii neconventionale de folosire a perdelelor

BUCURESTI, 9 august 2016

Tesaturile pentru perdele pot fi folosite nu numai pentru impodobirea ferestrelor Dvs., ci si ca separatoare de spatiu, in rol de baldachin sau chiar pentru fete de perna decorative. Materialele mai groase pot servi si ca tapiterie, schimbând intreaga atmosfera a incaperii.

Separatoare de spatiu

Pentru crearea intimitatii, utilizati perdele separatoare de spatiu. Puteti folosi perdele transparente sau perdele spaghetti, iar galeria corespunzatoare o puteti fixa si pe tavan. Exista galerii extensibile sau conectabile, astfel incât acoperirea distantelor mai mari nu este o problema.

Baldachin

Puteti crea o ambianta speciala cu ajutorul baldachinului. Suportul trebuie conceput in functie de inaltimea camerei. Suportul poate fi fixat si de tavan, sau puteti comanda un suport independent. Baldachinul facut din material usor separa spatiul intr-un mod placut si ne protejeaza de influentele venite din afara. Pentru baldachin va recomandam materiale usoare si transparente.

Perna decorativa

Pernele decorative asezate pe canapea, pe fotoliu sau pe pat in sufragerie si in dormitor arata extrem de bine. Adaptati culorile si modelele pernelor la interiorul incaperii sau, daca acesta este neutru, puteti alege dintre culori si modele mai incitante. Combinati indraznet materiale cu culori compatibile, dar cu modele diferite!

Cuvertura de pat

O cuvertura frumoasa va fi ornamentul dormitorului! in prezent sunt la moda cuverturile matasoase facute din materiale lucioase, care confera extravaganta dormitorului. Adaptati culoarea si modelul cuverturii de pat la interiorul dormitorului: asa nu puteti da gres!

Paravan

Daca doriti sa mentineti privirile curioase la distanta, sau daca doriti sa delimitati o functie a incaperii, ar merita sa instalati un paravan in spatiul respectiv. Folositi un material mai gros si mai tare pentru a-i conferi rezistenta si astfel sa va bucurati de el pentru un timp indelungat.

In loc de usa sau usa de dulap

Perdeaua poate fi folosita si pentru acoperire, daca se utilizeaza in loc de usa de dulap sau usa, de exemplu pentru a separa biroul de acasa sau masina de spalat in baie. Daca nu doriti transparenta, alegeti dintre materialele netransparente. Pentru fixarea perdelelor puteti selecta dintre mai multe galerii. in cazul fixarii in tocul usii va recomandam galeriile extensibile.

Pentru terasa sau pergola

Perdelele pot fi aplicate nu numai in interior, dar si in spatii exterioare. Materiale pentru perdele se pot folosi si pentru complementarea balconului, terasei sau pergolei. Pentru o infatisare moderna se recomanda alegerea materialelor uni, fara modele, dar daca sunteti un adept al romantismului sau ambiantei vintage, puteti alege si un material cu flori sau modele mici. Daca umbrirea nu este necesara, ci ati dori sa va bucurati de razele soarelui, folositi snururi sau magneti pentru legarea perdelelor in mod usor si practic.

In cazul in care v-a venit pofta sa va „imbracati” locuinta, atunci selectati din oferta Diego, unde veti gasi in mod sigur materialele transparente si netrasparente corespunzatoare pentru Dvs, precum si galerii si alte accesorii.


 

Author: CDMR

Share This On